Condoleance Jan Scheepstra

108 gedachten over “Condoleance Jan Scheepstra”

  1. De enige baas waar ik lang voor heb gewerkt. Dat zegt genoeg. Rust en ruimte straalde je uit. Rust en ruimte voor je dierbare gewenst.

 1. Lieve Evert, gecondoleerd met dit droevige verlies. Ben helaas niet in staat om er zaterdag bij te zijn. Tevens ook sterkte aan de familie en Freek. Liefs, Marinus

 2. Lieve Evert,
  Wat een ongelooflijk droevig bericht is het overlijden van Jan. Ongelooflijk en zo onverwachts.
  Ik bewaar ontzettend dierbare herinneringen aan Jan, eerst in de Roze Wolk, de Wolkenkrabber, de uitstapjes in Berlijn maar toch vooral aan ons gemeenschappelijk avontuur als bestuur van de EuroGames Utrecht: Jan als de stille kracht waar wij op de voorgrond traden en Jan vooral achter de schermen zijn werk deed en het initiatief ook financieel flink ondersteunde. Zaken die niet iedereen weet en kent. En nu is Jan er ineens niet meer………. wat moet dat jou, de familie en jullie vrienden pijn doen. Ik hoop echter dat jullie leven samen, jullie feestelijke avond van jullie trouwen – net een jaar geleden – en al die andere mooie momenten samen, je uiteindelijk troost bieden en jou kracht geven.
  Sterkte en liefs,
  Eric & Gilbert

 3. Lieve Jan is niet meer. Een van de meest integere en dierbare Utrechter die aan het begin stond van de LHBT-tijd, ruim 35 jaar geleden. De Roze Wolk en de Wolkenkrabber waren en blijven een begrip in Utrecht. Voor Utrechters en Utrechtenaren. Lieve Evert, Paul, Freek, Carel en allen die Jan dierbaar zijn: koester de herinneringen aan Jan in de hoop dat deze troost zullen bieden.

 4. Wat een schok, dieptriest! Evert, ik wil je bij deze condoleren met het verlies van jouw Jan, heel veel sterkte gewenst.
  Lieve groet,
  Gon

 5. Lieve Evert, wat een triest bericht. Jan heeft veel betekend voor roze Utrecht. Ik heb heel wat avonden in de Wolk doorgebracht en toen dat minder werd, bleef Jan in beeld bij Nat Utrecht.
  Helaas kan ik er zaterdag niet bij zijn. Ik zal in Spanje een kaarsje voor hem opsteken. Liefs en sterkte!

 6. Als student heb ik ontelbare nachten in cafe de Wolkenkrabber en de daaronder gelegen discotheek De Roze Wolk gefeest, en nu is Jan Scheepstra er niet meer. Dank je wel voor de thuishaven die je creëerde voor al die meisjes en jongens opzoek naar zichzelf, naar elkaar. -om liefde- Gecondoleerd Evert, Freek en familie en vrienden.

 7. Lieve evert. Ik wens jou veel sterkte. De roze wolk mijn eerste kennismaking met een roze kroeg. Jan, in het bijzonder, maar ook jou, heb ik iets beter leren kennen door de gezamenlijke activiteiten tijdens de Eurogames in Utrecht. Vooral ik mee kwam met mijn toenmalige vriendin als er weer de financiele administratie bijgewerkt moest worden. Ik heb genoten van ons etentje bij jullie thuis. Jan blijft voor voor mij de kleine grote man met een groot hart en een brede glimlach.

 8. Lieve Evert. Ik kreeg het bericht gisteren van het overlijden van je lieve man Jan. Ik hoop dat je in deze zware tijd de grote betekenis voelt die Jan voor de duizenden in onze gemeenschap in Utrecht had. Ik ken jullie al meer dan 25 jaar en heb in de tijd van de eurogames jullie beter keren kennen en gezien hoe jullie elkaar aanvulden. Ik kan er zaterdag jammer genoeg niet bijzijn omdat ik ver weg woon. Lieve Jan ik zal je missen.

 9. Beste Jan,

  Afgelopen weekend hoorde ik het schokkende nieuws van jouw toch nog onverwachte overlijden. Je was een zeer gewaardeerde (roze) horecacollega en het was altijd prettig om met jou samen te werken aan allerlei evenementen. Jij zorgde er met jouw Roze Wolk en Wolkenkrabber voor dat er een safe haven was voor LHBT-ers in Utrecht, jaren voordat de Bodytalk bestond.

  Wij wensen Evert, Freek en de familie alle sterkte toe!

  Met hartelijke groet,

  Feibe en alle medewerkers van Bodytalk

 10. Beste Evert, vrienden en familie,
  Heel erg verdrietig en onverwacht dat Jan er niet meer is. Een aardige en legendarische man. Het is zo mooi dat de Roze Wolk bestaan heeft en veel herinneringen zijn met die plek en hem verbonden.
  Veel kracht en sterkte gewenst!

 11. Beste Evert –

  Wat een verlies. Mijn woorden kunnen jou geen kracht geven, noch jou door de voorliggende periode loodsen – alle herinneringen aan Jan kunnen dat echter wel!

  Gecondoleerd met Jan, voor jou en de jouwen.

  Díco

 12. Wat triest, ben al jaren weg uit Utrecht maar heb zeker veel goede herinneringen, ook aan Jan. Evert en familie en vrienden, heel veel sterkte.

 13. Lieve Evert, Freek en familie,

  Wat een onverwachts en treurig nieuws, gecondoleerd met dit verlies.

  Ik heb in de roze wolk altijd fijn met Jan samengewerkt, zijn grote glimlach met pretoogjes, zijn bescheidenheid en zijn rustige karakter maakte het altijd een heel fijn mens om bij in de buurt te zijn. Een man met een groot hart die veel voor de gay-community heeft betekend!

  Veel sterkte de aankomende tijd!

 14. Wat een droevig nieuws. Ik heb goede herinneringen aan Jan uit de tijd dat ik veel in de Wolk kwam en er ook werkte als barvrouw. Evert heel veel sterkte.

 15. Lieve Evert en vrienden/familie van Jan,

  Ik wens jullie heel veel sterkte. Wat een schok om te horen dat Jan er niet meer is.

  Pieter Tanis

 16. Beste Evert, gecondoleerd met dit grote verlies. Blijf Jan herinneren om zijn mooie eigenschappen. Weet dat hij met al zijn activiteiten veel betekend heeft voor de Gay scène in Utrecht. Zeker met De Roze Wolk, Wolkenkrabber, MZG en de Eurogames! Veel sterkte, ook voor Freek!

 17. Lieve Evert, familie en vrienden van Jan. Wat een droevig nieuws ontvingen wij. Geschokt bij het lezen van het nieuws dat Jan is overleden. Jan was voor mij de man het grote hart, altijd bereid om naar je luisteren en je met raad en daad bij te staan. Zonder Jan in ons bestuur waren de EuroGames in Utrecht er niet geweest. En wat hebben we genoten in Stockholm bij “onze” reünie van EuroGames 10 jaar later. Dierbare herinneringen resteren, maar we gaan je missen. Wij wensen Evert en alle dierbaren veel sterkte toe.

 18. Wat een triest nieuws. Ik wens jou, Evert, en alle anderen die dichtbij Jan staan, veel ruimte voor het verdriet, een mooi afscheid, en sprankelende,
  lichte herinneringen. xxx

 19. Wat een triest nieuws om te horen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Voor ons beide is Jan heel belangrijk geweest omdat wij elkaar 30 jaar geleden hebben leren kennen in de Roze Wolk en er vaak kwamen.

  Peter & Percy

 20. Wat een schok. Wat een gemis. Wat een herinnering aan degene die de Roze Wolk maakte wat het werd. De plek waar menigeen zichzelf ontdekte. Laat Jan zijn blonde krullen voor altijd wapperen over een tolerant Utrecht.

 21. Lieve Evert en andere nabestaanden.
  Wat een afschuwelijk nieuws. Ik ben diep geschokt. Jan is te jong overleden.
  Ik bewaar dierbare herinneringen aan hem als mijn baas van de Roze Wolk en vriend in de Utrechtse homobeweging.
  Heel veel sterkte.

 22. Lieve Evert, veel sterkte. Een levendige herinnering: Jan, glimlachend en de rust zelve, woonde in een klein huisje achter de Wolk. En wij, ietwat losgeslagen studenten, waren daar altijd welkom. Nogmaals sterkte en een hele dikke kus.

 23. Lieve Evert en anderen,
  Wat een verschrikkelijk nieuws. Jan was een mooi mens. Heel veel sterkte met dit verlies. Liefs, Joke

 24. Wat een schokkend bericht. Als ik aan Jan denk dan zie ik hem steevast ‘s middags om vier uur de trap afdalen in badjas en grote konijnensloffen om zijn ochtendkrant te halen. Dit was in de burgemeester Reigerstraat waar ik jaren met Jan en Evert heb gewoond. Evert, gecondoleerd en ik wens je veel sterkte met je verlies.
  Pascal

 25. Beste familie en vrienden van Jan,

  Wat een enorme schrik was het te horen dat Jan afgelopen weekend plotseling is overleden.
  Allereerst willen we hierbij Evert condoleren, met zijn maatje in het leven. Sterkte in deze dagen, maar vooral ook in de moeilijke periode die daarop volgt.
  Daarnaast gaan onze gedachten uit naar de andere familieleden en vrienden. Sterkte.

  Ons leven lijkt nauw verweven met dat van Jan. Als hij zich begin jaren tachtig niet sterk had gemaakt voor een eigentijdse, open ontmoetingsplaats voor “ons soort” jongens en meiden had ik mijn eigen Frank misschien wel nooit ontmoet. Inmiddels zijn we 34 jaar verder.
  En wat hebben wij veel plezier beleefd in De Roze Wolk en later ook in De Wolkenkrabber.
  Bedankt Jan, voor al die mooie momenten!

  Frank en Bert

 26. Lieve Evert en Freek, wat een schok voor jullie lieve mannen. Een bescheiden man is niet meer. Heel veel sterkte de komende tijd. Ben er stil van knuffel!

 27. Gecondoleerd Evert en overige familie en vrienden,
  Zoveel herinneringen, de avonden in De Wolk, maar ook het gezamenlijk sporten om daarna onder het genot van drank te kijken naar een aflevering van “Brideshead Revisited”.
  Ik wens jullie veel sterkt toe.
  Herman Schulte

 28. Beste Evert,
  Wat een enorm gemis moet dat voor je zijn. We wensen je veel kracht en sterkte de komende tijd.
  Liefs
  Peter en Harrie

 29. Wat een fijne plek was de Roze Wolk voor mij als hetero vrouw om in mijn eentje te gaan dansen. Liefs voor alle nabestaanden.

 30. Lieve Evert en anderen,

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies!

  Voor mij hebben de Roze Wolk en De Wolkenkrabber heel veel betekend in mijn leven. Ik heb er vrienden ontmoet, ik voelde mij daar echt thuis en heb het altijd heel erg gewaardeerd dat er zulke fijne en veilige plekken waren in ons stadje. De Roze Wolk en De Wolkenkrabber: waar je jezelf kon zijn. Jan was er heel vaak. Meestal bescheiden op de achtergrond. Maar hij was er. En vooral: hij maakte het mogelijk dat we elkaar op een veilige, prettige en gezellige manier konden ontmoeten. Jan: bedankt!

  Liefs,

  Hans

 31. Lieve Evert,
  Je bent je maatje kwijt, ongelooflijk dit bericht. Jan is van al mijn banen het langste mijn baas is geweest. Ik heb het als heel bijzonder ervaren – en vind dat nog steeds – dat ik als hetero-vrouw zo’n 8 jaar als DJ in de Roze Wolk heb mogen werken. Ik heb er als werknemer en uitgaander een super tijd gehad! Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken van je verlies.

 32. Een geweldige tijd gehad in de Wolk en blij dat ik het heb mee mogen maken!
  Jan bescheiden, maar op de achtergrond altijd aanwezig. Bedankt !
  Evert, veel sterkte!

  Leo van Vreeswijk Wijk-C

 33. Het is lang geleden maar de begintijd van de wolk staat me nog voor de geest.
  Het was mij twee jaar lang vergund om op zondag ‘mijn’ muziek te draaien.
  De naborrels ( het weekend van de horeca begon ) waren legendarisch.
  Bedankt Jan, sterkte allen die hem dierbaar zijn.

 34. Lieve Evert, wat een schok moet dat voor je zijn. Heel veel sterkte gewenst in deze tijd. Denk aan je! Een lieve groet van een oude klasgenote.

 35. Lieve Evert, wat een schok moet dat voor je zijn.
  Heel veel sterkte gewenst in deze tijd. Denk aan je! Een lieve groet van een oude klasgenote.

 36. Lieve Evert, wat een verdrietig nieuws, moet vreselijk voor je zijn.
  Heel veel sterkte gewenst in deze tijd. Denk aan je! Een lieve groet van een oude klasgenote.

 37. Vaak gaan de jaren voorbij met zo’n trage gang waarin er niet veel bijzonders gebeurt. En dan zijn er de jaren die doorkliefd worden met emoties. Zo trouw je met de liefde van je leven en een paar maanden later moet je afscheid van hem nemen. Nu is het werkelijk het aardse tranendal, het samsara waarin jij Evert je bevindt. Ik heb goede en warme herinneringen aan Jan die ik al zo lang ken. We zagen elkaar niet vaak, maar bij ieder contact was er de warme aandacht en de gezamenlijke verhalen en herinneringen. Die herinneringen blijven levend en daarom leeft Jan in mijn geest een beetje door. Alle herinneringen van iedereen houden hem een beetje in leven. Veel sterkte en kracht in de tijden die komen!

 38. Roze Wolk, Jan en Ton en Evert. Saar en ik als droppies daarheen, want van familie.. Hoe gay ben je eigenlijk als je nog zo weinig weet.. Eeuwig dankbaar voor alle kleuren in mijn leven en vrienden en familie. <3 Stille wateren, diepe gronden. Dag lieve Jan, xx Toetsie

 39. Lieve Evert,
  Gecondoleerd met hetvverlies van Jan. Hij blijft in mijn gedachten als een persoon met een groot hart!
  Ik denk hierbij terug aan de problemen op Gran Canaria, waar hij een belangrijke rol bij de oplossing heeft gespeeld. Sterkte!
  Groet vanuit Mexico

 40. Veel sterkte voor iedereen die jeg gekend heeft, je hebt altijd een grote (en goede) indruk achtergelaten.

  Vooral voor de familie, die zijn de mensen die ik het meest heb ontmoet in mijn tijd met jan in de tienerjaren.
  Ik heb het kontakt met Jan gemist sindsdien en ken dus zijn later vriendengroep niet, hoopelijk komt dit bericht op de én of andere manier verder naar de familie.

  Heb nog altijd de beste herinneringen aan de vele tochten en arbeidsopgaven die we samen hebben gehad tijdens de tijd op de middelbare school: luisteren naar ‘The Doors’ vanuit het raam van je zolderkamer, brommertijd met onze Zundapps en jouw Kreidler, tochten naar Limburg and andere plekken en ook het puin ruimen in het pand boven Pauls sportschool).

  Het leven gaat door maar de herinneringen blijven,
  en die zullen we allemaal op onze eigen manieren koesteren

  Bert Hulst
  Denemarken

  1. Hoi Bertus,
   dat is lang geleden maar still Alife.
   Kwam je naam tegen op het condoleanceregister van Jan Scheepstra.
   Alles goed daar in Denemarken?
   Veels te lang geleden dat wij elkaar gezien en gesproken hebben toch!
   Hebben leuke tijden beleefd en zou leuk zijn om elkaar te spreken.
   Hoop dat dit aankomt.
   Groet Wim Matthijssen
   mob. 06.53907157

  2. Hoi Bertus,
   dat is lang geleden maar still Alife.
   Kwam je naam tegen op het condoleanceregister van Jan Scheepstra.
   Alles goed daar in Denemarken?
   Veels te lang geleden dat wij elkaar gezien en gesproken hebben toch!
   Hebben leuke tijden beleefd en zou leuk zijn om elkaar te spreken.
   Hoop dat dit aankomt.
   Groet Wim Matthijssen
   mob. 06.53907157

 41. Beste Evert, gecondoleerd met dit grote verlies.

  Ook heel veel sterkte gewenst aan iedereen die Jan hebben gekend – en wat hij voor hen en de homoscene in Utrecht betekend heeft.

  Ron

 42. Wat een vreselijk nieuws! Bedankt voor al het goede wat je hebt gegeven, Jan. Heel veel sterkte met dit verlies aan jullie, Evert, Freek, familie en vrienden.

 43. Wat een verdrietig bericht. Ja was een begrip in de homoscene. Heel wat avonden doorgebracht in de Roze Wolk. De plek om met vrienden samen te komen in mijn studenten tijd en waar je jezelf kon zijn. Sterkte met het dragen van dit verlies

 44. Evert, van harte gecondoleerd, ook namens Bert. Ik zal onze bezoeken aan Gran Canaria met Nat Utrecht, waar we elkaar ontmoetten, niet vergeten en dus jullie ook niet. Veel sterkte en naar ik hoop weer tot ziens!

 45. Evert
  Gecondoleerd .je kent me waarschijnlijk niet ,ik kende Jan ,zijn vriendelijk heid zijn stralende lach,zij open uitstraling ,wij wensen je heel veel sterkte
  Willem en Philippe

 46. Lieve Evert,

  Jan heeft veel betekent voor de homo-emancipatie, iedereen was welkom in de Wolk en de Wolkenkrabber, bijzonder net zoals Jan.
  Achter de bar en als dj heb ik het prima naar mijn zin gehad, Evert ik wens je heel veel sterkte toe ,een groot verlies voor jou.
  Veel liefs, Miranda

 47. gecondoleerd Evert en Freek!
  wat een gemis, en wat een herinneringen laat Jan achter.

  ‘Hij is gezien en alles wat hij heeft gedaan is niet onopgemerkt gebleven’

  sterkte en liefs,

  Eiko

 48. Jeetje, wat een (elektrisch) schok gevoel is dit, het voelt alsof bijna je totale verleden de Revu passeerd. Waar Jan zeker voor ” velen” een groot deel van uitgemaakt heeft. Zelf heb ik dezelfde leeftijd. Voelt heel ongemakkelijk en ontastbaar. Eigenlijk wil ik iedereen condoleren die een warm gevoel bij/ en voor hem heeft gekend en gevoeld. Vooral Evert wil ik hierbij een warm hart toedragen en veel steun kracht en liefde toewensen in deze moeilijke komende tijd.
  Dat zal je hard nodig hebben Evert.
  Heel veel liefs,
  Yvonne van der Hoeven

 49. Wat een verlies voor Utrecht en de homo gemeenschap. Bewaar heel goede herinneringen aan Jan en de Roze Wolk. De Wolk was een perfecte plek waar iedereen kwam en landelijke bekendheid had. Ik kon er in mijn coming out periode veilig heen met mijn klasgenoten. Hulde!

 50. Evert wat een tragisch bericht wat me vanavond bereikt. Gecondoleerd met dit plotselinge verlies van je dierbare Jan. Ik dacht onmiddelijk aan die mooie Parade avond met Loes Luca iets meer dan 2 jaar geleden die ik vrij onverwacht met jullie beiden en Carel deelde. Ook voor mij is de sfeer en de plek die Jan heeft neergezet met de Roze Wolk destijds van hele grote betekenis geweest in een belangrijke fase van mijn leven. Ik wens jou en Freek heel veel sterkte voor de komende tijd. Hartelijke groet, Henk van Til, Utrecht

 51. Dag lieve Jan,
  Het is een lange tijd geleden dat je mijn ‘baas’ was in de Roze Wolk. Ik heb je dit nooit kunnen zeggen en dus daarom hier: Dank je wel voor de mooie plek van plezier en vriendschap die je met de Wolk gemaakt hebt. Jouw aandeel, met zoveel rust en vertrouwen zal ik niet vergeten. De Wolk is voor mij een belangrijke plek geweest om mezelf te kunnen zijn en worden. Ik heb een prachtige tijd gehad in de Wolk als uitgaander en werkend achter de bar.

  Lieve Evert, familie en naasten,
  Gecondoleerd met het verlies van Jan.
  Veel liefs en sterkte
  Annelies

 52. Evert; gecondoleerd
  Samen op Gran Canaria gezwommen en genoten.
  Jullie vormen een bijzonder en authentiek stel, complementair en daardoor sterk! Jan laat een groot gat achter en veel inspiratie om door te gaan.

 53. Lieve Evert,

  Gecondoleerd met het plotselinge en verdrietige overlijden van je lieve man. Ik heb Jan gekend als een ontzettend aardige, stille kracht, altijd met een warme, vriendelijke glimlach. De bedankkaart van jullie trouwen staat nog steeds bij me op de kast, en die laat ik ook nog maar even staan als mooie herinnering.

  Heel veel sterkte en liefs
  Martin

 54. Wat een verdrietig nieuws! Evert, en alle verdere nabestaanden en vrienden gecondoleerd met dit grote verlies. Jan zal voortleven in onze herinneringen aan hem en de vele (roze) initiatieven waaraan hij heeft bijgedragen.

 55. Wittevrouwenstraat, proefdraaien van de Roze Wolk met 30e verjaardag van vrienden, achter de bar staan in begintijd, veilig en geweldig. Wat waren we toen jong!
  Je hebt veel gegeven en vele mensen geraakt. Rust zacht.
  Alle vrienden en familie, gecondoleerd met dit verlies.

 56. Wat een schrik, een vertrouwd gezicht dat er ineens niet meer is.
  Wat een goede herinneringen. Vooral toen ik in de beginjaren in Utrecht kwam wonen.
  Allen naasten , Evert , en familie en vrienden van harte sterkte de komende tijd.!
  Barend Tobé

 57. Lieve Evert, Gecondoleerd met het verlies van Jan, jouw geweldige echtgenoot., Ik bewaar nog steeds goede herinneringen aan de Roze Wolk en vooral aan de Eurogames….
  Heel veel sterkte gewenst, ook Freek en overige vrienden en familieleden.

  Warme groet,

 58. Gecondoleerd, Jan was zeer goede vriend op middelbare school college ‘de Klop’. Veel samen feesten gebouwd op de Willem bartentzstraat. Heel veel plezierige herinneringen aan deze periode. RIP Jan, je was een fijne vriend.
  Luc

 59. Lieve Evert en verdere familie,
  Heel veel sterkte met dit verlies! Ik ben, zoals velen met mij, groot geworden met en bij de wolk en heb mezelf leren kennen en van mezelf leren houden omdat ik, mede door de wolk en Jan en Evert, mocht zijn wie ik ben.

 60. Lieve Evert en familie van Jan,
  Met de Roze Wolk heeft Jan een prachtige herinnering voor velen nagelaten. Jan was een van mijn eerste bazen en een heel relaxte baas. Ik herinner me vooral de krankzinnig drukke zaterdagnachten, vooral het uurtje achterin het alkoofje waar je bijna stikte van het zuurstofgebrek. Daarna vegen, de laatste gasten naar buiten praten, tosti’s met curry en de ossenworst bij de naborrel. Er hing een sfeer van gelijkwaardigheid en vriendschap, hoe tijdelijk die misschien ook was. En dan naar huis fietsen terwijl de zon opgaat, de vogels fluiten en de stad ontwaakt.
  Jan was in mijn herinnering een zachtaardige man, een libertair voor wie niets te dol was en iemand die waarmaakte waarin hij geloofde. Rustig doorwerken terwijl de tent bijna in de fik stond en altijd blijven glimlachen hoe erg de situatie ook uit de hand dreigde te lopen. Een zenmeester van nature. Ik heb na Jan nooit meer zo’n fijne baas gehad. Vanavond hoorde ik dat hij niet meer leeft.
  Heel veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.
  Monique

 61. Beste Evert, familie en vrienden,
  Gecondoleerd met het overlijden van Jan.
  Dat is na het horen dat en hoe ziek hij was toch wel erg snel gegaan.
  Ik wens jullie de kracht om dit een plaats te geven in het dagelijkse.
  Sterkte.

 62. Beste Evert en familie, gecondoleerd en heel veel sterkte. Wat een leuke tijd was dat in de Wolk van woensdag tot en met zondag.

  Joost Zwart

 63. Op het scherm bij True Colours afgelopen zondag zag ik bij het in memoriam ineens Jan voorbij komen… na de shock gingen mijn gedachten terug naar Jan en De Roze Wolk, Jan’s rustige vriendelijke aanwezigheid… de legendarische woensdagavonden… wat waren er toen weinig plekken waar je fijn kon dansen in Utrecht en dan nog “queer” ook, al heette dat toen nog niet zo. Met af en toe aparte mannen en vrouwen nachten, toen heel belangrijk… trapje af… zucht… Sterkte Evert, Jan wordt gemist door velen.

 64. Beste Evert , ik lees het nu pas , heel veel sterkte met het verlies, ik denk met veel weemoed terug aan die tijd, smiddags sporten in de sportschool boven bij paul en de American football gastjes , savonds dansen en sjansen in de RWHD, deze tijd van vrijheid en fun heeft me echt gevormd en zal daar tot mijn laatste dag met een glimlach aan terugdenken. Kus peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.